21 Aralık 2011 Çarşamba

Goldaş'tan Yılbaşı Fırsatı

Yeni yıla girerken sevdiklerine ne hediye alacağına bir türlü karar veremeyenlere Goldaş’ın çok cazip bir teklifi var. İster altın, ister pırlanta, ister her ikisi de derseniz Goldaş’ın yılbaşına özel fiyatlarla sunduğu kolyeler karar vermenizi kolaylaştıracak. Pırlanta ve ametistin buluştuğu Violet isimli kolye tasarımı 1.190 TL, kar tanesinin altın olarak tasarlandığı Unique kolye ise 295 TL’ye sizin olabilir.

Yılbaşında neşenize neşe katacak fırsatlardan ilki, kışın ve yılbaşının simgesi kar tanesi motifini şık bir tasarımla sunan Goldaş Unique kolye… Yeryüzüne süzülen kar tanelerinin her birinin farklı bir şekli vardır ve hiçbiri birbirine benzemez. “Benim için tıpkı bir kar tanesi gibi tek ve özelsin” mesajı vermek isterseniz, kar tanesinin altınla hayat bulduğu Unique kolye, sizin için güzel ve anlamlı bir yılbaşı hediyesi olacak.

Sonsuz sevginin taşı pırlanta, göz kamaştırıcı ametist ile bir araya gelince, ortaya ışıltılı bir yılbaşı hediyesi çıktı. Ametistin kelebek formunda kullanıldığı Goldaş Violet kolye, pırlanta ile tamamlanıyor. Romantik ruhların taşı olarak bilinen ametistin asil mor rengi ile sevdiklerinizi büyüleyecek ve onlara Violet ile yeni yılda şans getireceksiniz.

Goldaş’ın yeni yıla özel fırsatları bu kadarla da sınırlı değil. Goldaş mağazalarında Rudolph Kampanyası da devam ediyor. Kırmızı burunlu, minik geyiğin işaret ettiği tüm ürünlerde özel fiyatlar sizleri bekliyor. Yılbaşına özel fırsatları kaçırmak istemeyenler en yakın Goldaş mağazasına www.goldas.com adresinden ulaşabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder