17 Aralık 2011 Cumartesi

Nars Vintage Oje Modası

Nars kozmetik şirketi tarafından sonbahar sezonuna damga vuracak olan vintage ojeler, özellikle birbirinden farklı büyüleyici renkleri ile oldukça ilgi çekiyor.

Demi Moore, Daphne Guinnes, Keri Russel, Joan Allen, Eva Mendes gibi ünlülerin en son yapılan Emmy ödüllerinde de Nars kozmetik tarafından üretilen vintage ojeleri kullandığı belirtildi. Vintage kod adlı kolesiyonunda 5 farklı renk seçeneğine yer verilen modellerin, sezonun ve klasik fimlerin ara yüzlerinden ilham alınarak üretildiği öne sürülüyor. Modellerin etkilediği filmler arasında ise Mash, King Kong, Zulu ve Full Metal Jacket yer alıyor.

Tırnaklarda oldukça şık duran vintage ojeler, ayrıca sonbaharın en çekici çizgilerini ve şıklığını ön plana atıyor. Bu nedenle kadınlar tarafından oldukça ilgi gören vintage ojeler, fiyatları açısından da ideal meblağlarda satışa sunuluyor.

Bunun yanın Nars kozmetik tarafından yapılan açıklamalarda, kış sezonu için yeni koleksiyonun hazırlıkları yapıldığı belirtildi. Ayrıca kış sezonuna da hızlı bir giriş yapacaklarını belirten Nars yetkilileri, kış modasında da öncü olacaklarını ifade etti.

0 yorum:

Yorum Gönder