30 Aralık 2011 Cuma

Türk Erkekleri Kadında Siyah Çamaşır Seviyor

Yeni yıl alışverişi nedeniyle iç çamaşırı satışlarında büyük bir artış yaşayan Daybuyday.com, toplam iç çamaşırı alışverişinin %44’ünü gerçekleştiren erkeklerin eşleri ve sevgilileri için en çok siyah (%28,4) çamaşır aldığını açıkladı. Yeni yılda en çok kırmızı çamaşır alındığı düşünülse de Türk erkeklerinin ilk tercihi siyah alt-üst takımlar oldu. Daybuyday’in son iki haftalık satışları değerlendirilerek, erkeklerin siyahtan sonra en çok beyaz (%24,2) ve kırmızı (%13,6) iç çamaşırlara ilgi gösterdiği anlaşıldı.


Yeni yıl heyecanı tüm hızıyla sürerken Daybuyday.com son iki haftada yılın geri kalan kısmından üç katı miktarda artan iç çamaşırı satışlarında ilginç saptamalarda bulundu. Yılbaşı renginin kırmızı olduğu düşünülse de Daybuyday’den iç çamaşırı alışverişi yapanların %44’ünü oluşturan erkeklerin kadında en çok siyah (%28,4) çamaşır sevdiği anlaşıldı. Erkeklerin favorisi siyahı, beyaz (%24,2) ve kırmızı (%13,6) takip ediyor. Dahası Daybuyday’in son iki haftalık satış sonuçlarına göre en çok tercih edilen ürün ise alt-üst takımları oldu.

İstanbullular yeni çamaşır seviyor
Daybuyday’de genel olarak en çok iç çamaşırı alışverişini İstanbullular yapıyor ve onu %11 ile Ankaralılar ve %8 ile İzmirliler takip ediyor. Hem kadın hem de erkeklerin alışverişleri toplam olarak değerlendirildiğinde ise en çok alt-üst takımlar (%22,25) sutyen (%18,09), boxer (%14,19), gecelik (%10,39) ve külot (%7,52) satın alındığı görülüyor.


Tüm ailenin hediyeleri tek sepette
Daybuyday.com, diğer özel alışveriş (private shopping) sitelerinde bulunmayan “tek sepette çok kampanya” özelliği sayesinde üyelerini farklı markaların ürünlerini ayrı ayrı satın almak ve her bir alışveriş için ayrı ayrı kargo ücreti ödemek zorunda bırakmıyor. Daybuyday.com’da hediye alışverişine çıkanlar, farklı kampanyaların ve farklı markaların ürünlerini aynı sepete dolduruyor ve tek seferde %90’lara varan indirimlerle alışveriş yapmanın keyfini çıkartıyor. Üstelik siparişlerin kargo ile teslimatı için fazladan para harcamaya da gerek kalmıyor. Daybuyday.com’un “tek sepette çok kampanya” avantajıyla her ürün için aynı işlemleri defalarca tekrarlamak ve her defasında kargo ücreti ödemek tarihe karışıyor.

Üstelik yakın arkadaşlarını davet eden üyeler, onun yaptığı ilk alışverişten 20 TL hediye çekini kazanabiliyor ve o çok beğendiği ürünü %90’ın da üzerinde bir indirimle satın alabiliyor.

1 yorum:

Yorum Gönder